14.06.2021,  03:35:26 | 0 comentarii | 217 vizualizari
Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Petroșani 2021 - 2027, lansată în dezbatere publică
de Ziarul Vaii Jiului

Primăria Municipiului Petroșani a lansat în dezbatere publică ”Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a municipiului Petroșani 2021 – 2027”, document care urmează să fie adoptat în Consiliul Local al Municipiului Petroșani.
”Pentru valorificarea potenţialului de dezvoltare al Municipiului Petroșani, este necesară identificarea clară a problemelor economice şi sociale existente și o viziune pe termen mediu și lung care să răspundă provocărilor identificate. Acestea au fost înglobate în prezenta Strategie, bazată pe principiile dezvoltării durabile ce promovează un mediu înconjurător sănătos, prin utilizarea eficientă și eficace a resurselor existente în vederea asigurării posibilității generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi. În procesul de elaborare a acestei Strategii s-a avut în vedere crearea premiselor dezvoltării durabile, crearea unui cadru adecvat pentru dezvoltarea capitalului uman și creșterea competitivității economiei locale, precum și utilizarea eficientă a resurselor existente și instrumentelor financiare disponibile”, a precizat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob - Ridzi.
La elaborarea Strategiei au fost avute în vedere documentele programatice la nivel european, național și regional pentru armonizarea și coordonarea măsurilor propuse cu scopul atingerii obiectivelor comune de dezvoltare, în interesul comunității.
Persoanele interesate pot depune, în scris, propuneri, sugestii, opinii, cu valoare de recomandare, privind proiectul de act normativ lansat în dezbatere publică.
Propunerile vor fi adresate d-nei Paulina Dragoș – Director Executiv, la et.1, cam.11, până la data de 22.06.2021, pot fi trimise prin fax la numărul: 0254.545.903 sau în format electronic la următoarea adresă de e-mail: primarie@primariapetrosani.ro.
Proiectul de hotărâre privind Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a municipiului Petroșani 2021 – 2027 poate fi consultat la avizierul de la sediul Primăriei municipiului Petroşani și pe site-ul administrației publice locale, accesând următorul link: https://www.primariapetrosani.ro/anunt-consultare-publica-privind-strategia-integrata-de-dezvoltare-urbana-a-municipiului-petrosani-2021-2027/.
De asemenea, documentul se poate obţine, în copie, după depunerea unei cereri în acest sens la Registratura Primăriei Municipiului Petroşani.
Biroul de presă al Primăriei Municipiului Petroșani


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

* * *
* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter