09.08.2021, 22:05:47 | 0 comentarii | 524 vizualizari
GALERIE:
![]()
Fanii ciclismului au șansa de a însoţi Turul României cu 5 autorulote oferite gratuit
![]() Articole de acelasi autor
de Ziarul Vaii Jiului
Vara aceasta, pasionații de ciclism și călătorii au șansa unică de a face parte din caravana oficială a unui tur ciclist internațional. Pentru cei cuceriți deja de imaginile din Turul Franței și Turul Italiei, precum și pentru cei care vor să aibă parte de o experiență inedită, organizatorii Turului României oferă 5 autorulote ce vor însoți plutonul oficial în competiția din acest an. În traseul acțiunii sunt incluse și importante obiective din județul Hunedoara. Pentru prima dată în istoricul competiției, publicul are posibilitatea de a se alătura caravanei cicliste și de a lua parte la o experiență unică timp de 6 zile. Cei care își doresc să fie direct în mijocul acțiunii, să trăiască emoțiile concursului alături de cicliști de top din Europa și, totodată, să redescopere o parte dintre cele mai frumoase zone ale țării, sunt invitați cu autorulota în Turul României! Tradiție, pasiune, talent și dragoste pentru sport Turul României, una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism rutier din sud-estul Europei și cel mai important eveniment ciclist internațional din țară din acest an va avea loc între 31 august – 5 septembrie, pe un traseu de peste 800 km, ce va debuta la Timișoara și se va încheia la București. Aflat la cea de-a 54-a ediție, primul Tur al României a avut loc în 1934, fiind evenimentul sportiv cu cea mai îndelungată tradiție pe plan local. Competiția este un eveniment unic, ce promovează frumusețea țării noastre, tradiția, sportul și performanța. Nu mai puțin de 120 de cicliști își propun să se alinieze anul acesta la startul din Timișoara. „Mica Buclă”, așa cum mai este cunoscut evenimentul, va traversa orașe precum Deva, Sibiu, Brașov sau Ploiești, traversând câteva dintre cele mai impresionante monumente istorice ale ţării, printre care: Cetatea Devei, Cetatea Sarmizegetusa Regia, Castelul Corvinilor, Cetatea Făgăraşului, Castelul Bran, Cetatea dacică de la Căpâlna, dar şi câteva dintre cele mai renumite biserici fortificate din Transilvania. Comentarii articol (0 )Nu exista niciun comentariu.
Adauga comentariu
Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre. Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice ![]() Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online! ![]() Administrare pagină de Facebook pentru afaceri ![]() Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare... ![]() Catalog promoţionale 2022 ![]() Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii ![]() Rame click - comandă online! ![]() Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul! ![]() Steaguri publicitare - click pentru a comanda! ![]() Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Catalog promoţionale 2022 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alege să o susții! ![]() Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online! ![]() Newsletter
|