26.09.2021,  21:45:44 | 0 comentarii | 433 vizualizari
Uricani / Administrația publică locală îi sprijină pe cei care se avântă în mediul de afaceri
Booking.com
de Gheorghe OLTEANU

Este o investiție demnă de luat în seamă”. Așa caracterizează, succint, dar suficient, viceprimarul Corneliu Braia inaugurarea, de către Composesoratul nr. 818 Uricani, a Ciupercăriei 818 Valea de Brazi.

 

Este o mare realizare

a consiliului de administrație al composesoratului condus de președintele Nicușor Stoi și de vicepreședintele Vasile Pătrășcoiu, a completat viceprimarul “care, iată, apare într-un moment cât se poate de favorabil. Acela al declarării, prin Hotărârea de Guvern nr. 843/11.08.2021,  ca stațiune turistică de interes local a orașului Uricani”. Este o investiție care, așa cum mi-a spus Corneliu Braia, vine în completarea celei care este în curs de realizare în fosta casă de copii.

Referirea viceprimarului

este la de fabrica de procesare a fructelor de pădure, a legumelor și de realizare a feluritelor sortimente de siropuri. Indiscutabil, că, atunci când fabrica va intra în producție, va utiliza, ca materie primă, și ciupercile produse la Valea de Brazi. O mare parte din utilaje a fost adusă, darea în funcțiune a fabricii urmând să se facă undeva la începutul anului viitor. În afara acestei investiții începute de către domnul Costi Nădrag, la Uricani există încă două care merg bine la ora aceasta. Atelierul de reparații auto al domnului Cristinel Podariu este foarte căutat de către posesorii de autovehicule datorită seriozității și lucrărilor de calitate pe care le efectuează personalul din subordinea sa.

La fel de bine

merge și afacerea domnului Nicolae Arsenie. Dumnealui a lucrat ani mulți în Franța unde a deprins meșteșugul realizării de ornamente metalice exterioare, necesare la clădiri, spații verzi etc. Făbricuța și produsele care ies din ea sunt cunoscute deja și în străinătate, asta explicând solicitările venite de peste hotare. “Indiscutabil că aceeași traiectorie o va urma și Ciupercăria 818 Valea de Brazi, este de părere viceprimarul Corneliu Braia. Se va mări numărul pensiunilor agroturistice în zona noastră și, odată cu asta, va crește și cererea de alimente bio și de calitate. De aceea îi sprijinim și-i încurajăm pe localnici să purceadă la deschiderea de afaceri. Curând vor apărea la Uricani – iar asta nu trebuie să ia prin surprindere - făbricuțe de procesare a laptelui și laboratoare de prelucrare a cărnii. Administrația publică locală le va oferi sprijin tuturor celor care se încumetă la așa ceva!”.


Booking.com

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 3 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

* * *
* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter