01.10.2021,  08:57:30 | 0 comentarii | 452 vizualizari
COMUNICAT DE PRESĂ / Anunț începere proiect ”Extindere constructie existenta pentru infiintare motel in localitatea Hateg”
de Ziarul Vaii Jiului

Septembrie 2021

Vezi comunicat aici

 Titlul proiectului: ”Extindere constructie existenta pentru infiintare motel in localitatea Hateg”
 Numele beneficiarului: COSIR EXPRES S.R.L
 Denumirea programului: REGIO - Programul Operațional Regional 2014-2020
 Denumirea Autorității de Management: Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației
 Denumirea Organismului Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest
 Valoarea totală a proiectului: 1.403.010,77 lei
 Valoarea finanțării nerambursabile: 945.822,34 lei
 Data începerii și data finalizării: 06.08.2021 – 31.12.2023
 Codul MySMIS: 133493
 Obiectivul proiectului: Obiectivul general al proiectului este creşterea competitivitatii întreprinderii S.C. COSIR EXPRES SRL., ca urmare a diversificarii activitatii la punctul de lucru, prin construirea si punerea in functiune a unui motel in orasul Hateg. Codul CAEN aferent acestui activitatii este 5510 Hoteluri si alte facilitati de cazare similare. Obiectivele proiectului sunt în strânsă legătură cu obiectivul specific aferent Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, deoarece prin această investiție se dorește întărirea poziției firmei pe această piață, creșterea competitivității și productivităţii, respectiv creșterea cifrei de afaceri.e.
Proiectul “Extindere constructie existenta pentru infiintare motel in localitatea Hateg”, cod MySMIS 133493, finanțat prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către COSIR EXPRES SRL și are o valoare totală de 1.403.010,77 lei, din care 945.822,34 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Vest. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 06.08.2021 – 31.12.2023.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
1. Introducerea unui serviciu nou prin construirea unui motel turistic modern, eficient din punct de vedere energetic, accesibil pentru persoane cu dizabilitati motorii si care sa inglobeze camere matrimoniale, care să sprijine la o creștere a cifrei de afaceri și a profiturilor înregistrate de către societatea COSIR EXPRES SRL, realizat in perioada de implementare a proiectului;
2. Dezvoltarea calitativă și cantitativă a resurselor umane ale microintreprinderii prin crearea in perioada de implementare a proiectului a unui număr de 5 locuri de muncă noi din care cel puțin o persoană aparținând unei categorii defavorizate (nu a avut un loc de muncă stabil remunerat în ultimele 6 luni/ are vârsta cuprinsă între 15 și 24 de ani/ are vârsta de peste 50 de ani/ este recunoscută ca lucrător cu handicap conform legislației naționale și pastrarea locurilor de munca existente si a celor nou create pe toata perioada de durabilitate a proiectului.
3. Îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător prin asigurarea creșterii gradului de recuperare și reciclare a deșeurilor, realizată printr-o colaborare cu un furnizor de colectare selectivă a deșeurilor în perioada de implementare a proiectului, și în perioada de durabilitate a proiectului (precontract încheiat cu nr. 1/17.09.2019 cu firma SC BRAI CATA SRL, identificată prin CUI: RO 13627967, înregistrată la Registrul Comerțului cu J20/5581/2017, cu sediul social la adresa:Bucuresti , Sos. Virtutii, nr. 48, et. 1, sector 6, reprezentantă prin LUDOVIC VASS).
Date de contact beneficiar:
Adresa: str. Viilor, nr. 54, POPAS ZIMBRU, Oraş Haţeg, jud. Hunedoara, cod postal 335500, România
Tel.: 0760804770, email: cosmin.giuroni@yahoo.com
www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020
Conţinutul acestui


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 5 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter