23.11.2021,  09:46:41 | 0 comentarii | 216 vizualizari
Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul Tehnologic ,,Retezat” Uricani, un nou început !
de Ziarul Vaii Jiului

     Orice început de an școlar aduce cu sine organizarea alegerilor din cadrul Consiliului Școlar al Elevilor, astfel încât și elevii de la Liceul Tehnologic ,,Retezat” din Uricani, au avut oportunitatea  de a candida pentru una din funcțiile specifice CȘE. Cei care nu au candidat, au avut posibilitatea să își voteze colegii mai curajoși, care au dat dovadă de implicare, seriozitate și dăruire,  asumându-și responsabilitatea candidaturii. De remarcat faptul că, numărul celor care au dorit să reprezinte elevii liceului a fost unul foarte mare, candidații bucurându-se de sprijinul colegilor, în ceea ce privește  procesul de organizare a alegerilor. După stabilirea unei comisii formate doar din elevi de liceu, al cărei scop a fost să supravegheze buna defășurare a procesului electoral, a urmat perioada de depunere a dosarelor candidaților, pentru funcțiile de: Președinte, Vicepreședinte și Secretar al CȘE.

Din cauza vacanței neprevăzute, care a durat două săptămâni, elevii nu au putut  respecta calendarul alegerilor dar imediat ce cursurile au reînceput s-a reluat și  demersul acesta, cu respectarea tuturor regulilor igienico-sanitare, astfel încât toți elevii liceului să-și poată exprima opțiunea de vot, în condiții de siguranță. Astfel, la sfârșitul săptâmânii trecute, a avut loc votarea propriu-zisă, cu vot secret, proces în urma căruia au fost desemnați câștigători următorii elevi: Breben Alexandru din clasa a X-a A (Președintele Consiliului Elevilor), Ionescu Andrada și Lera Cosmin, din clasa a XI-a A (Vicepresedinți) iar pentru funcția de Secretar, a fost aleasă eleva Gherghel Bianca, din clasa a XI-a A .Desigur, și ceilalți candidați au obținut un număr important de voturi. Este vorba despre: Coman Florin și Marc Darius, pentru funcția de Președinte, Grozavu Iuliana, Cocean Mario, Szekely Andor  și Ștefănie Sorina, candidați pentru funcția de Vicepreședinte și eleva Bogani Alexandra, pentru funcția de Secretar.

După numărarea voturilor, niciun candidat nu și-a manifestat dezamăgirea, ba chiar au considerat cu toții această experiență una menită să îi ajute în viitor.Ei și-au asigurat  colegii de contribuția lor la viitoarele proiecte/activități ale Consiliului Elevilor, pentru a forma o echipă de succes. Vrem să menționăm și elevii  care în aceste zile și-au dedicat mare parte din timpul și energia lor pentru buna defășurare a acestei activități: Nicoi Raul, Prem Sergiu, Voica Elena, Iuga Adelina, din clasa a XI-a A, Szima Alexandru, Chircă Tibi și Sularea Bogdan, din clasa a XII-a B dar și bobocul Borca Rafael Cantemir  din clasa a IX-a A. Le mulțumim pentru ajutor și sperăm că ne vom regăsi în aceeași formulă pe tot parcursul anului școlar, pentru ca vocea elevilor din liceul nostru să se facă auzită și să conteze în viitoarele decizii.

Bineînțeles, toate acestea  nu ar fi fost posibile fără susținerea necondiționață primită de elevi din partea conducerii Liceului Tehnologic ,,Retezat”-Uricani, respectiv a Domnului Director, prof.  Rebeleș Daniel și a Domnului Director adjunct,  Băroi Cornel.

 Elevii Liceului Tehnologic ,,Retezatși-au manifestat convingerea că noua echipă a  CȘE va reuși să îi reprezine cu responsabilitate și să reînnoade  tradiția activităților extrașcolare de succes care s-au desfășurat în școală până în urmă cu câtiva ani.

 

                      Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Liceului Tehnologic Retezat Uricani


Booking.com

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter