27.09.2023,  14:16:47 | 0 comentarii | 303 vizualizari
Lansarea volumului „Cele 7 peceți ale Bibliei”
de Ziarul Vaii Jiului

Printre activitățile culturale organizate de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, se numără și întâlnirea cu renumitul medic și scriitor dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu care își va lansa la Deva cartea intitulată „Cele 7 peceți ale Bibliei”. Evenimentul va avea loc în ziua de 5 octombrie 2023, ora 1700, în Sala Mare a Teatrului de Artă Deva.

Ovidiu Dragoș Argeșanu este un nume binecunoscut și apreciat de către publicul interesat de latura spirituală, ezoterică a existenței, de universul nevăzut și plin de mistere care ne înconjoară. De unde venim și încotro ne îndreptăm, mesajele pe care ni le transmite Biblia, tainele sufletului omenesc sunt doar o mică parte dintre temele abordate de acest om al spiritului care nu încetează să caute răspunsuri la întrebări și să ne facă părtași la preocupările sale spirituale.

Interesul său față de misterul vieții și al morții, față de abisurile sufletului omenesc, l-a determinat pe Ovidiu Dragoș Argeșanu să abandoneze studiile de inginerie și să se dedice medicinei, în mod deosebit psihiatriei. În paralel, a fost preocupat de studiul aprofundat al Bibliei, al credințelor care au dominat istoria omenirii de-a lungul timpului.

În cărțile scrise, în emisiunile televizate (Dincolo de aparențe sau Dreptul divin), Ovidiu Dragoș Argeșanu supune atenției numeroase teme de reflecție, de introspecție și de sondare a unei lumi încă mult prea puțin cunoscute dar care, fără nicio îndoială, există și ne dă semne.

Varietatea cărților scrise timp de aproape două decenii, începând cu anul 2000 când a publicat romanul Devenirea, ne dovedește interesul, pasiunea, dar și profesionalismul cu care se apropie de cele mai delicate și mai enigmatice subiecte.

În prefața cărții pe care o va lansa la Deva, autorul face această interesantă precizare: „Am făcut multe în lumea spirituală. Și bune, și rele... E timpul să punem pe tapet aproape tot. De ce nu tot? Pentru că menirea mea este să vă dau chei, dar să vă las să deschideți singuri ușile, dacă vreți să vă reîntoarceți de unde ați căzut sau chiar mai sus..”  Și mai adaugă: „... am mers printr-un labirint legat la ochi, dar condus de cineva din umbră. Acest cineva, căruia îi datorez viața, cunoașterea și bunăstarea mea spirituală și materială este Bunul Dumnezeu.”

Pornind de la tot ceea ce l-a inspirat în studierea aprofundată a Bibliei, a dezvoltat o interesantă abordare despre „pecețile” din Biblie pe care le expune și le analizează în scurte, dar argumentate eseuri. Sunt analizate pe rând aceste peceți: Facerea; Omul, reîncarnarea; Trecut – prezent – viitor; Calea; Demonul; Îndumnezeirea și Iubirea.

Cartea este o adevărată provocare pentru un cititor neavizat, dar însetat de cunoaștere, și o lectură pasionantă pentru oricine este familiarizat cu teoriile doctorului Ovidiu Dragoș Argeșanu. În finalul prezentării, va avea loc obișnuita sesiune de autografe și de discuții libere cu autorul.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter