29.01.2024,  14:42:33 | 0 comentarii | 730 vizualizari
ACS Școala de Fotbal Jiul Petroșani – dezafiliată provizoriu
de Loredana JUGLEA

Noutăți de la AJF Hunedoara la acest început de an. Adunarea Generală a AJF a luat act de mai multe aspecte din domeniul fotbalului de la noi, pe care le-a enumerat într-o întâlnire. 

Astfel, a luat act de implementarea proiectului dedicat elevilor din cadrul LPS „Cetate” Deva – proiect denumit: „Fii arbitru! Fii parte din joc!”.

A aprobat Codul de conduită - Cod de conduită AJF Hunedoara 2024, Codul de etică - Cod de etică AJF Hunedoara, Codul anticorupție - Cod anticorupție AJF Hunedoara 2024, Procedura de verificare a contractelor, precum și Procedura de achiziție, Procedura internă de achiziții. A aprobat implementarea proiectului de dezvoltare dedicat membrilor afiliați, respectiv: Fotbal pentru viitor – O echipă sustenabilă!

A aprobat organizarea Adunării Generale Ordinare în data de 4 martie 2024, având ca locație Facultatea de Inginerie din Hunedoara – AULA MAGNA. 

Alegerea reprezentantului cluburilor de LIGA 5  va fi desemnat pentru o perioadă de timp echivalentă cu perioada de mandat neîndeplinită de către membrii pe care aceștia îi înlocuiesc.

A aprobat dezfilierea provizorie a următoarelor cluburi: ACS Fair Play Vulcan, ACS Școala de Fotbal Jiul Petroșani, ACS FC Șoimii Teliuc, ACS Mureșul Brănișca, ACS Retezatul Montana „Țara Hațegului” 2022, AS Metalul Crișcior Brad și ASS Viitorul Teliuc.

A luat act de informarea privind modul de desfășurare a activității unui PFA – taxe și modificări fiscale, din 2024.

A luat act de condițiile ce trebuie îndeplinite de persoanele care doresc să candideze la funcția de membru în Comitetul Executiv, condiții prevăzute în Statutul AJF Hunedoara - art.46.lit.B, pct.2.

Persoanele propuse pentru a candida la funcția de membrii ai Comitetului Executiv al AJF Hunedoara trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiții: să depună cerere în scris privind candidatura sa; să aibă cetățenie română și domiciliul în România;

să aibă studii medii absolvite cu diploma de Bacalaureat; să demonstreze că nu au suferit condamnări penale definitive private de libertate, indiferent de modalitatea de executare a pedepsei - dovada îndeplinirii acestei condiții se face prin depunerea unui certificat de cazier judiciar eliberat cu cel mult 7 zile înainte de data depunerii dosarului de candidatură; să nu fi depășit vârsta de 70 de ani; să facă dovadă propunerii scrise din partea a cel puțin 2 membrii afiliați; să facă dovada că deține funcția de președinte club/asociație sportivă - dovada îndeplinirii acestei condiții se face cu o declarație pe proprie răspundere legalizată de notar.

Să facă dovada respectării normelor fiscale, financiare și contabile, dovada îndeplinirii acestei condiții se face prin depunerea unui certificat de cazier fiscal aflat în perioada de valabilitate. Data limită de depunere a dosarelor este de 16 februarie 2024, ora 14:00. Validarea dosarelor: 16 februarie 2024, ora 16:00.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Cataloage promoţionale 2024
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Cataloage promoţionale 2024


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter