06.11.2011,  20:49:04 | 0 comentarii | 578 vizualizari
Se aude tot mai des în vestul Văii Jiului: / “Știi cine m-a sunat? Era domnul deputat...”
Booking.com
de Ziarul Vaii Jiului

Pe timp ce trece, lumea se lămureşte că deputatul Cristian Resmeriţă este cu totul altfel, decât alţii de dinainte. Pe care omul de rând, băgat în seamă doar când e îmbiat să-şi dea votul, îi mai vede - după ce-au trecut campania electorală şi alegerile - doar pe afişele rămase rătăcite cine ştie pe unde. Sau, în cel mai bun caz, la televizor.

Tânărul deputat Cristian Resmeriţă face notă aparte. Una bună. Chiar de nota zece, am putea spune, ţinând seama că dumnealui este profesor. După ce s-a văzut în Camera Deputaţilor, nici vorbă să-i uite pe cei cu al căror vot a ajuns acolo. Dimpotrivă. În februarie, la două luni de la alegerile generale, Cristian Resmeriţă a deschis biroul parlamentar din Vulcan. Fiindcă - să ne amintim - aceasta a fost promisiunea sa de suflet în campania electorală: câte un birou parlamentar în fiecare oraş din colegiul electoral de vest al Văii Jiului. Nu trebuie să vă gândiţi că, odată cu înfiinţarea acestor birouri, domnul deputat Cristian Resmeriţă s-a frecat pe mâini mulţumit, a zis gata, bine că le-am făcut, şi n-a mai dat pe acolo. Greşit. Nu este sfârşit de săptămână în care parlamentarul să nu le ia la rând pe fiecare. Eu vă voi spune cum se petrece un asemenea popas la biroul parlamentar din Vulcan. Cel de la parterul blocului nr.44, peste drum de BRD. Care este deschis, de luni până vineri, între orele 9-14, sâmbăta programul fiind doar până la 12. Era la sfârşit de săptămână, într-o vineri, pe la ora unsprezece când domnul deputat a intrat în sediu. Moment în care doamna secretară tocmai lua de la un cetăţean sesizarea cu care acesta venise. În afară de acesta mai erau în birou alte trei persoane. Domnul Cristian Resmeriţă i-a salutat, a dat mâna cu fiecare, după care a vrut să afle personal păsul fiecăruia. I-a ascultat, i-a încurajat spunându-le că va încerca să le rezolve necazurile, după care a rugat-o pe secretară să-i aducă toate memoriile primite în cursul acelei săptămâni. Erau în jur de douăzeci. Sortate, dinainte, în funcţie de pro­blemele ridicate. Deputatul le-a citit cu atenţie şi, la unele, a formulat pe loc interpelările pe care urma să le facă la Bucureşti. La altele a avut nevoie de date suplimentare. Și i-a sunat pe petenţi. Da, fiindcă, atunci când au venit cu sesizările scrise, oamenii au fost rugaţi să-şi lase un număr la care să poată fi găsiţi. La telefon i-a rugat pe oameni să-i mai dea câte un amănunt, să precizeze mai clar ceea ce doresc să li se rezolve. Vă daţi seama ce efect are asupra omului de rând un asemenea telefon? Imaginaţi-vă, bunăoară, că vă sună mobilul şi, răspunzând, auziţi o voce care vă spune bună ziua, sunt de­putatul Cristian Resmeriţă, v-am sunat în legătură cu memoriul lăsat la biroul parlamentar... Acum, serios, unde aţi mai auzit dumneavoastră, până acum, de vreun deputat sau senator care, odată ales, să-i fi dat telefon vreunuia dintre muritorii care l-a votat?


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 2 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter