04.02.2014,  20:07:30 | 0 comentarii | 3198 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Primim la redacţie / Drept la replică
de Diana Popescu

Referitor la articolul „O familie de pe strada G-ral Dragalina a apelat direct la primar pentru a i se face dreptate”, publicat în pagina 8 - Actualitate din cotidianul „Ziarul Văii Jiului” din data de 03.02.2014, sub semnătura jurnalistei Alina Pipan, doresc să fac următoarele precizări:

1. Doamna Huszar Florina susţine în cuprinsul articolului că uşa de acces face legătura nu numai cu acoperişul ci şi cu terasa dumneaei, fapt complet neadevărat întrucât de pe acoperişul de la etajul 8 nu există acces în terasa respectivă deoarece terasa este mărginită de un zid (vezi foto 1).
2. Lucrarea pentru executarea uşii de acces a fost imperios necesară în vede­rea realizării hidroizolării acoperişului deasupra apartamentului nr. 116,
situat la ultimul etaj, confruntat cu infiltraţii de apă din cauza acoperişului deteriorat, fenomen care afectează şi apartamentele de la etajele inferioare. Lucrările au fost urgentate de necesitatea de a reface hidroizolaţia degradată a acoperişului înainte de căderea zăpezii. Imediat după practicarea noii uşi de acces hidroizolaţia a fost refăcută, rămânând ca în primăvară să se zugrăvească apartamentul după ce zonele ude se vor fi uscat (foto 2,3). Executarea uşii de acces a fost realizată în baza Hotărârii nr. 27/08.11.2013 a Asociaţiei de proprietari Hermes 9, în conformitate cu acordul exprimat în scris al majorităţii proprietarilor care locuiesc în blocul 6, sc. 3, strada G-ral Dragalina (anexa 1). Efectuarea lucrărilor s-a făcut pe baza certificatului de urbanism (anexa 2), premergător obţinerii Autorizaţiei de construcţie.
3. Doamna Huszar Florina afirmă că mai există o uşă de acces. Într-adevăr ea există dar accesul pe acoperi­şul de deasupra apartamentului 116 necesită adevărate probe de  alpinism, din cauza configuraţiei construcţiei. În aceste condiţii, reparaţiile sunt practic imposibil de realizat, însemnând o muncă anevoioasă şi periculoasă pentru transportul şi manipularea materialelor şi deteriorarea acoperi­şurilor care se traversează.
4. Doamna Huszar Florina nu precizează dacă uşa este închisă dar menţionez că uşa este întotdeauna încuiată iar cheia este în permanenţă la şeful de scară.
5. Precizez că doamna Huszar Florina nu este de acord cu această soluţie deoarece dumneaei a solicitat acceptul locatarilor pentru a face o uşă de acces din sufrageria proprie spre acoperiş, aici intenţionând să-şi ţină cei patru câini pe care îi deţine. Locatarii, inclusiv Asociaţia de proprietari Hermes 9, au respins această solicitare.
Aceste precizări, în replică la cele afirmate de doamna Huszar Florina, sunt făcute de locatarul apartamentului 116 din blocul nr. 6, str. General Dragalina, direct afectat de această situaţie, Modroi Vasile.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 2 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

Pe aceeasi tema
Probabil că aţi sesizat cu toţii că de la o vreme cazurile de vandalism din parcurile Petroşaniului s-au redus simţitor.15.09.2015, 20:49   |    3 comentarii

Primăria Petroşani organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă de șef Birou Cadastru, registru [..]

07.09.2015, 15:16   |    0 comentarii
Două victorii consecutive în Divizia Naţională la rugbi pentru Ştiinţa Petroşani, echipă care a trecut cu scorul de 23 la[..]
06.09.2015, 21:54   |    0 comentarii
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter