06.04.2014,  18:37:23 | 79 comentarii | 17901 vizualizari GALERIE:     FOTO    
CRIMĂ LA VULCAN!
de Gheorghe OLTEANU

Trecuseră mai bine de două ore de când cei trei lucrători de la SC Pregoterm se apucaseră de şters urmele de sânge pe trotuar, dar nu apucaseră să facă treaba nici pe jumătate. În jur de zece şi ceva, la locul incidentului care avusese loc la orele dimineţii se mai vedea o pată mare roşie.

Vestea despre crima care
a avut loc, în apropierea barului „Madness”, în jurul orei patru şi ceva, aproape de cinci, în dimineaţa zilei de duminică, 6 aprilie, a făcut rapid ocolul Vulcanului şi era comentată în fel şi chip. Unii vorbeau despre un mort, alţii despre doi. Dar, ciudat, nimeni nu auzise şi nu putea spune exact despre circumstanţele în care s-a petrecut tragedia.

Localul „Madness”
funcţionează la câţiva paşi de „Ciuperca lui Ile”, la intersecţia străzii Preparaţiei cu Bulevardul Mihai Viteazul, la etajul I al clădirii care aparţinea Cooperativei Straja Lupeni. În care, pe vremuri, erau, la parter, frizeria şi salonul de primire comenzi al atelierului de croitorie. Sus, pe spaţiul amenajat acum ca loc de dans pentru tineri, era, atunci, atelierul în care se croiau hainele. Deşi funcţionează în buricul Vulcanului şi la o aruncătură de băţ de clădirea primăriei, discoteca cu pricina, al cărei orar de funcţionare este non-stop, nu a dus lipsă de scandaluri, iar locatarii blocurilor din apropiere se plâng adesea de muzica dată la maximum care, noaptea, răzbate din interior.

Nu pot să ştiu
dacă incidentul petrecut cu o noapte înaintea celei în care a avut loc crima are vreo legătură cu tragedia de duminică dimineaţa. Dar, după cum se vorbeşte, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o gaşcă de tineri înarmaţi cu pari şi alte obiecte contondente ar fi încercat să dea iama în local, puşi bine pe scandal. Ar fi fost, pare-se, vorba de o răzbunare. Dacă asta este doar o presupunere, ceea ce a urmat în dimineaţa zilei de ieri a fost clar crimă. Mobilul urmează să fie descoperit de către anchetatori. Până atunci nu pot să spun decât ceea ce s-a auzit. Anume că totul a pornit de la încercarea patronului şi a omului său de pază de a-l tempera pe un tip căruia i se pusese pata pe cineva din local.

Acesta se numeşte
Cosmin Barbuţi şi are 24 de ani. Înarmat cu o bară din metal, tânărul ar fi încercat să provoace scandal printre tinerii care se distrau în discotecă. Moment în care Mihai Robert Otescu, 24 de ani, patronul localului, şi Claudiu Blaj, 26 de ani, bodyguardul său, au intervenit şi l-au scos afară pe scandalagiu. Altercaţiile au continuat, pe trotuar, de la ciupercă şi până undeva în faţa grădinii de vară a restaurantului „Oana”. Acolo, Cosmin Barbuţi a scos fulgerător un cuţit pe care l-a înfipt în pieptul lui Mihai Robert Otescu. După care, cu o mişcare fulgerătoare, l-a înjunghiat, în regiunea inghinală stânga, pe Claudiu Blaj.

Mihai Robert Otescu
a ajuns la serviciul de urgenţă al Spitalului Municipal Vulcan cu o tensiune mică, 9 cu 4, şi cu o plagă înjunghiată abdominală. A fost stabilizat şi trimis imediat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani. La ora 8:00 se mai afla încă pe masa de operaţie. Vârful cuţitului cu care a fost lovit, unul lung, de vânătoare, a cărui lamă are lăţimea de aproape nouă centimetri, i-a atins şi unul dintre plămâni. Claudiu Blaj a fost transportat la spital în stop cardio-respirator. Era ora 4:40 când personalul de la urgenţă s-a străduit din răsputeri să-l resusciteze. Eforturile au fost zadarnice. Atins de lama cuţitului la artera femurală, tânărul pierduse, practic, tot sângele din el până să ajungă la spital. Diametrul tăieturii era unul cât degetul mic, dar suficient pentru a rămâne fără sânge. Decesul a fost declarat la ora 5:25.

În asemenea cazuri,
am aflat de la dr. Cătălin Popa, medic de urgenţă, trebuie intervenit rapid în primele două-trei minute, pentru a se opri hemoragia. Fie cu un tampon, fie cu un garou, fie, pur şi simplu, prin apăsarea puternică, cu pumnul, a locului pe care se află plaga înjunghiată. La ora 04:51 a fost adus la unitatea spitalicească vulcăneană şi agresorul Barbuţi Cosmin. El prezenta politraumatisme produse prin agresiune şi era într-o vizibilă stare comatoasă. Adică inconştient şi fără să poată comunica. Era vătămat bine în zona feţei de la loviturile pe care este posibil să le fi primit, după ce i-a înjunghiat pe cei doi, de la prietenii victimelor sale. De fapt, un grup de tineri, băieţi şi fete, a venit şi la spital, iar aici nu a lipsit mult ca, la ora 5:00, atunci când Cosmin Barbuţi a fost îmbarcat în ambulanţă, pentru a fi dus la Petroşani, el să încapă din nou pe mâinile şi picioarele tinerilor pe ai căror prieteni îi măcelărise cu cuţitul.

Pentru moment,
nu am obţinut nicio declaraţie de la organele statului care investighează acest tragic eveniment. Duminică dimineaţă, la intrarea în Poliţia municipiului Vulcan mai mulţi tineri aşteptau să fie chemaţi, pentru a da declaraţii. Nu erau prea dispuşi să discute cu presa, pe motiv că aceasta doar minte. Ceea ce a spus, totuşi, în treacăt, unul dintre ei aduce mai mult ca reproş. Anume că, dacă patrula de poliţie ar fi mai mult prezentă prin zonă, este posibil ca acest incident cu final tragic să nu fi avut loc.


Comentarii articol (79 )

#1 Ionica06.04.2014,  18:56:03
Pacat,ca a ramas un copil. Nu e normal ca politistii sa fie platiti degeaba... Rusine ca nu isi fac datoria .... Vulcanu a ajuns o jungla de oameni cu 2 picioare...:-j
#2 CXD06.04.2014,  21:42:04
Chiar ar fi interesant de facut un reportaj in municipiul Vulcan, o prezentare in comparatie VULCANUL ZIUA vs. VULCANUL NOAPTEA! Ziua, municipiul Vucan arata ca un orasel obisnuit (ceea ce si este), dar noaptea se transforma. Noaptea Vulcanul rasuna de urlete, zbierete, chiraituri, manele date la maxim in apropierea primariei, curse de masini pe b-dul Nicolae Titulescu, betivi latrand unul la altul in Cocosvar, cosuri de gunoi izbite cu batele de tigani pe bulevard, tineri fara capatai racnind abrutizati de alcool prin parcuri, ce mai, o veselie (intrucatva asemanator cu intrarea coloanelor de basibuzuci pusi pe jaf intr-un oras asediat). Iar in acest timp politistii, speriati, tremura prin sedii cu lumina stinsa, sa nu-i deranjeze pe derbedei!
#3 marius06.04.2014,  21:49:54
asa este politya noastra doarme cand este ceva de genul asta
#4 goghe06.04.2014,  22:19:31
Toata dreptatea o are CXD BRAVO LE-AI ZIS-O IN FATA ASTIA SUNT POLITISTI SAU PAZNICII DERBEDEILOR DIN ACEST ORAS LINISTIT CUM LE PLACE LA UNII SA CREADA.....
#5 goghe06.04.2014,  22:23:20
Sub barul cu pricina dorm noaptea cativa Militieni va rugam sa faceti si cateva verificari!!
#6 ioan 06.04.2014,  22:26:21
Find club akolo ar trebui sa stea nou-stop ... bagati la puscarie pe vivovati . sa nu mai iese de akolo nici o data pentru ce -a ce face . sau ce a facut
#7 mdx06.04.2014,  23:35:29
Polititisti orasului stunt oameni care nu merits platiti
#8 Cipri06.04.2014,  23:35:35
Daca ambulanta,nu doar politia ar fi reusit sa ajunga mai repede,victima nu ar fi decedat...Sediul SMURD este la 20 de secunde de locul cu pricina.De ce a fost nevoie de 10 minute ca cei de la SMURD sa ajunga....de ce a fost nevoie ca 10 persoane sa sune la 112 ca politia si ambulanta nu mai ajungeau??? Pentru ca suntem o tara de kkt cu un sistem de kkt.... Odihneste-te in pace,suflet bland :(.. nu meritai sa ti se intample tocmai asta:( .... sa ai grija de copilasul tau de acolo de sus..
#9 nelu07.04.2014,  00:25:06
politia din vulcan = garcea
#10 nelu 07.04.2014,  00:30:46
sa le fie rusine celor de la smurd , poate daca veneau la tinp nu deceda distanta de 100 m rusine
#11 ..07.04.2014,  00:45:24
Si ce vroiati ma sa faca politia .. sa ii omoare si pe ei ? daca tigani se omoara intre ei ca prosti ?
#12 Lucian07.04.2014,  01:23:03
Rog adminul sa stearga comentariul #2 al utilizatorului CXD care vorbeste in nestiinta si il rog pe CXD sa imi arate si mie de unde se cumpara alinarea de la acest magazin sunt proprietarul magazinului
#13 zoli07.04.2014,  05:56:39
cand se intampla ceva o sa iasa primarul ,politia comunitare ,inspectori,etc din barlog si vo 3 zile se manifesta cu controale ,dupa care se vor baga iar in barlog si se vor odihni ca obosesc repede,,, am aratat de multe ori ca la pod la preparatia coroiesti stau un grup de tigani sub tevi si nimeni nu ia demolat care reprezinta un pericol public ,,, au 5 caini legati si infometati, plus gunoaiele care le arunca sub pod... asta e romania ,
#14 Mihai07.04.2014,  06:59:38
Autoritatile locale care dau bine numai pe scena si pe facebook ar trebui sa isi dea demisia! Unde sunt patrulele cu jandarmi care erau pe strazi dupa ora 20? Iar pentru criminal pedeapsa CAPITALA ! S-a dus dracu tara asta !
#15 Pentru Lucian07.04.2014,  07:10:20
CXD are dreptate ! DREPTATEEEEEEEEEE!!!!
#16 Din_Lupeni07.04.2014,  07:16:10
Recidivist sau nu, cu alte suspendari sau nu, Cosmin Barbuţi - Criminalul sa faca puscarie pe viata, fara telefoane mobile, vorbitor, aer curat, cablu, internet, tigari si pachete de la mamica , plus 12 ore munca silnica pe zi. Dar stai, avem PROCURORI la Parchetul Petrosani care sigur il scapa, indiferent de actele premergatoare intocmite si oricat de bine ar fi ancheta politiei efectuata ! Puneti careva aici si un facebook de-al criminalului, daca redactia permite, sa vada toata Valea Jiului infractorul.
#17 mary07.04.2014,  08:25:01
mai oameni buni da Cosmin Barbuti e unicul care a omorat?......sunt multi care au omorat oameni si se plimba in libertate dupa ceva puscarie si fam. mortilor sunt distruse.....cat despre comunitari unde erau?....sau ei vin se uita si fug ....am simtit pe propia piele ....am suferit si cei care prezinta pericol public inca fac scandaluri si agreseaza oameni
#18 andrei07.04.2014,  09:04:54
pt. Cipri , martorii puteau sa sara deasemenea foarte usor sa aplice garou (nu neaparat ceva elastic, era deajuns cureaua de la pantaloni s-o aplice si astfel se putea salva. Este regretabil oricum, cu Claudiu ma salutam si atat,nu pot spune de bune sau de rele, oricum omul lucra acolo,era platit sa aiba grija de alti oameni. Pacat pacat pacat
#19 andrei07.04.2014,  09:06:11
Mihai jandarmii? dar politia comunitara? sigur dormeau in MCV.
#20 Din_Lupeni07.04.2014,  09:45:52
Pe de alta parte, sa cheltuim pe acest criminal Barbuti 3000 RoN pe luna ? E clar ca dupa 1 an cu suspendare NU va deveni mai bun , NU va regreta ce-a facut si NU se va reintegra in societate. Ba, mai mult, va deveni expert in hotie, talharie, inselatorie, pus de bile, gangbang, tatuaje si rastalmacirea legilor - scoala invatamant la zi, pe locurile bugetate de stat. Un asemenea individ NU TREBUIE REINTEGRAT ! Atentie marita la procuroarea de caz. Solicitam si o perchezitie la domiciliul si celelalte acoperisuri "fara forme legale" ale criminalului - este clar ce poti gasi la un asemenea neandertal acasa, NU
#21 ion07.04.2014,  10:35:11
nu va-ti gandit ca poate au sarit sa-l bata pe barbuti toti si el la disperare a dat cu cutitul ..daca vedeau prieteni din timp si ii apasau pe rana poate era in viata dar ei erau prea ocupati sa-l bata pe barbuti....scuze nu tin cu nimeni nu-i corect sa moara nimeni ...pacat ca trebuie sa se intample o nenorocire din asta sa avem si noi pe cine da vina adica politie, smurd , nu-s devina cei de la smurd tot sintemul e de vina ,cand ai nevoie de salvare suni 112 te tin de vb sa le dai explicati ,,,iti fac leg cu vulcanul si dupaia vine salvarea ...deasta dureaza atat...scuze daca am suparat pe cineva e doar parerea mea
#22 Maria07.04.2014,  14:16:51
Ion daca nu poti da o viata nu ai dreptu sa o ei ..si nu ii cauta scuze la criminal...ce cauta cu cutit la el???? Ala se numeste criminal care umbla asa. ,,moarte pentru moarte asa ar trebui sa existe o lege....fii sa nu isi gaseasca linistea niciodata ca a lasat un copil fara tata si o durere mare in familie ,nu merita sa traiasca asa oameni sa fie inchis pe viata
#23 MIRCEA ANDREI07.04.2014,  14:25:16
ASA E CAND CONDUCI MASINI LUXOASE SI TE DAI MARE PE BANII ALTORA,TOATE AU UN PRET,SI O RASPLATA,DUMNEZEU NU DOARME. HAI PA,PACAT DE BAIATUL CARE A MURIT,DAR SIGUR NU ERA USA DE BISERICA,CE CAUTA TOCMAI ACOLO,NU TREBUIA SA PARASEASCA LOCALUL,EL ESTE BODYGUARD LA BAR,NU PE STRADA IN FATA LA OANA-ORIENT.DACA CRIMINALUL ERA PREA RECALCITRANT SI TREBUIA SA CHEME POLITIA,NU SA ISI FACA DREPTATE INTRE EI,CA S-A AJUNS LA UN GEST URAT,CARE NU ISI AVEA ROSTUL.
#24 ion07.04.2014,  14:47:35
ai dreptate mircea andrei asa este si din cate am inteles si criminalul are copil mik eu nu cred ca a vrut sa omoare pe cineva ,dar asa se face legea in loc sa suni la politie iti rezolvi singur problemele ...doamna maria daca era cum ziceti dv se intampla in bar sau langa nu la acea distanta mare
#25 Tiberiu07.04.2014,  15:07:19
Comentariul cu numarul 11 respectivul"..."sigur a fost lasat de un politist.Voi sunteti pusi in functie pentru a respecta legea si pentru a indrepta faradelegile sa spun asa.Nu orcine poate intra in politie(doar cine are pile).Teoretic voi ar trebui sa aveti o scoala care ar trebui sa o puneti in practica.
#26 luci07.04.2014,  15:23:52
primareeeee trezesteteee orasul vulca//crime trafi de droguri trafic de tigari allllllloooo
#27 nastase07.04.2014,  15:36:08
Primarul nostru ile,DOARME!! SI IA SPAGA DE LA DE A INTERLOPI CA SA LE DEA AVIZ DE FUNCTIONARE!! OAMENII NU SE POT ODIHNI DE MANELELE SI TIGANELILE DATE LA MAXIM SI DE GUTA CU NEAMU LUI DE HOTI SI NESPALATI JEGOSI !! POLITIA ESTE CORUPTA...II PUPA IN FUND PE EVAZIONISTII , HOTII SI PROXENETII DIN VULCAN EXACT ASA CUMN II TINE IN PALMA SI PE BARBOSII CU TIGARILE SI SCANDALURILE.... SE STIE CLAR CA ROBI PATRONUL BARULUI ESTE PROXENET...dar politia il acopera pentru ca asa dicteaza primarul...s-au facut atatea plangeri si primarul DOARME ...ISI DREPTUL DE LA INTERLOPI...sa-i dati votul la ILE si shleata lui...ca merita... o sa faca si sa dea aviz la functionare din 2 in 2 metri pe centru...multe familii si oameni a distrus ROBI BAGABONTU...POLITIA E CU EL...ASTA SI-A DICTRUS SI NEVASTA SI A PUS-O IN SCAUN CU ROTILE SI PE BANII DE LA ASIGURARI SE DA SMEKER...CA FRAIERII AIA DE LA ASIGURARI NU AU FOST IN STARE SA DOVEDEASCA CA ASTA A FACUT ACCIDENTUL INTENTIONAT...BATA-L DUMNEZEU...
#28 NASTASE 07.04.2014,  15:37:43
PRIMARUL DOARME SI ISI IA DREPTUL DE LA INTERLOPI
#29 adevar07.04.2014,  16:37:57
numai dupa ce se intampla ceva de genul atunci se aud comentarii din toate partiile...cineva spunea bine mai sus...aveti impresia ca lucrurile astea se intampla cuiva care isi vede de treaba? se intampla dar mai rar. Madness era locul unde se adunau...si au existat nenumarate probleme datorita genului de oameni care il frecventau. bineinteles ca vina care mereu pe autoritati pentru ca ele sunt cele cu care ne "ciocnim" ..nu I-au nimanui apararea dar ca sa acuzam in stanga si in dreapta acum o putem face toti...din cate am inteles politia a ajuns inaintea smurdului...aud fel de fel de comentarii ca politia nu iti face treaba si e platita degeaba...oameni buni...lucrurile scapa de sub control si nu din cauza autoritatiile ci din cauza neajunsului , foamei care este in valea jiului...autoritatiile fiind pur si simplu depasite de situatie..si dupa parerea mea daca ar fi fost sa combati sa nu se ajunga aici...cred ca mult tinea de primarie si de retragea autorizatiei locului si primarul sa puna subordonatii sa patruleze in oras nu sa pazeasca in Colonie nu stiu ce cladire pe care din cate am inteles primaria a pus sechestru.cred ca orasul eate mai important. politistii locali sunt ar trebuii sa fie lasati sa isi faca treaba in oras nu sa pazeasca o cladire in colonie
#30 Dia07.04.2014,  16:46:17
pt a face o solicitare la 112 sa ceri ajutor vorbesti de 2 ori.prima data cu dispeceratul central........apoi cu dispecerul de la ambulanta si/sau cu cel al politiei!dupa ce dai de doua ori toate detaliile....echipajul este sunat sau cautat prin statie si primeste coordonatele.....asta daca estye liber si nu intr-o alta solicitare.....deci..ziceti "multzam" fain ca au ajuns totusi!mircea Andrei.......de ce nu muncesti si tu ca sa ai masini luxoase,bani si femei!?Bunica lui Roby este in Germania din vremea comunismului,unchiul lui..Rudy,facea la fel afaceri in vremea comunismului,parintii lui muncesc din greu....iar el munceste de copil...daca face si afaceri necurate...nu suntem noi in masura sa judecam...altii au treaba asta!...noi ar trebui sa facem ceva ca politia sa-si faca meseria si noaptea(de aceea au spor de noapte)iar dormitul,femeile si birturile...sa le pastreze...in timpul liber!
#31 Marius07.04.2014,  17:21:24
Îmi pare rău de acest băiat mai ales că era tatăl unui copil care va avea nevoie de el....însă ca o mică paranteză orașul ăsta dacă mergi 200 de metri pe bulevard sau în oricare loc auzi vorbind numai de combinați. ..șmecherie sau "smardoiala " cred că democrația a ajuns prea departe, ați fi avut nevoie puțin din Ceausescu ;)
#32 andrei07.04.2014,  18:54:38
ioane, tu stii ce inseamna artera femurala? ia incarca sa te sinucizi, taieti vene sa vezi mori? taieti femurala, dar inainte de asta suna la 112, nu apuci sa spui alo, in max 2 minute esti cu un picior la sfantul pavel iar cu celalalt in groapa.
#33 ana07.04.2014,  19:30:59
va rog din suflet domn primar faceti ceva sa nu se mai intample asa ceva puneti politia la treaba puneti patrule pe strazi aduceti si in cartierul dalas patrule ca acolo sunt si oameni de treaba numai borati care pun muzica la ore tarzii nu se gandesc si la ceilalti care merg la servici la oameni batrani si bolnavi
#34 ana07.04.2014,  19:33:23
domnu primar faceti ceva va rog din suflet sa nu se mai intample asa ceva
#35 dan07.04.2014,  20:25:00
Un oras de gunoaie cu pretentii, o sa va saturati de smecheria asta de saraci si de figurile pe care le aveti. Un om cu minimul de educatie si bun-simt nu ar avea ce cauta intr-o dugheana ca Madness. Ati vrut smecherie figuri lautari manele smardoiala baietie chestii de "baieti de baieti sa moara mama", asta ati avut dragilor. Pacat de Claudiu si familia lui. Vionvati sunteti VOI toti impreuna "PRIETENII" lui pentru ca voi ati creat mediuL care a dus la moartea sa, voi ati creat acea asa zisa "baietie" care si-a facut cuibul in minunatul bar Madness. Doar oamenii slabi cauta vinovati in alta parte si arunca vina asupra altora (politie smurd in cazu de fata) defapt adevarata problema sunteti VOI, tupeul vostru, figurile voastre, smardoiala din voi, educatia pe care n-o aveti, saracia, disperarea dupa bani, si faptul ca vreti sa aratati cat de smecheri sunteti voi cand defapt sunteti vai si amar. Cam asa e la voi, cand luati bataie "de ce nu vine smurdu si politia?" cand bateti pe altii "de ce vine smurdu si politia?". Poate o sa va saturati, daca nu....showul o sa continue, iar daca v-ati distrat, va doresc sa tot aveti parte de distractii dinastea.
#36 adonis07.04.2014,  21:47:49
politisti stiu doar sa ieie spaga altcevva nimik tre sa le duci faptasu direct la ei dece sa se chinuie ei .... vai capu lor politisti ......
#37 popescu08.04.2014,  04:21:05
felicitari "dan"...ai cele mai potrivite cuvinte..este adevarat tot ce spui iar tu "adonis" si altii de genul, inainte sa lasati comentarii si pareri in stanga si dreapta invata sa scrii corect gramatical...din pacate orice redus si agramat poate sa isi lase parerea pe aici
#38 miki08.04.2014,  04:52:23
imi amintesc ca nu de mult era acolo asa zisul Salon ...mergeai la un biliard un tenis de masa ...si aia erau putini care calcau peacolo ...abaia daca avea clienti mai bn zis ...e uite ca acuma cu noul bar sunt si clienti dar prin faptul ca sunt clienti rezulta si alte mari ``BUCURII`` sa zic asa ...ati vrut distractie si chefuieli acuma ati primit inmormantari....din oras linistit a devenit calvar doamne bn ca am scapat de el .Condoleante Familiei Baiatului da ce sa faci acuma inapoi nu se mai poate intoarce .D-zeu sal odihneasca in pace
#39 dinu08.04.2014,  08:49:17
dan com 35 ,nota 10 cu felicitari foarte bine punctat
#40 ion08.04.2014,  08:52:23
a murit si patronul barului :(( oare cum se simt acum prieteni lui care ieri se laudau in fata blocului cum l-au batut pe barbuti si ca barbuti a avut noroc cu politia ca altfel era mort si abia dupa ce l-au nenorocit pe barbuti au observat ca claudiu si roby sunt pe jos si sunt taiati deci cine-i vinovat deca uni se mai uitau si in alte parti poate nu se ajungea la crima
#41 Eu08.04.2014,  10:28:11
Mai Ioane inainte sa vb documenteazate si dupaia vb ..cand ai artera femurala taiata nu mai poti face nimic ..de unde stii u ca nu s-a bagat nimeni ? Vorbiti din auzite ...Ps Cei de la smurd au venut dupa 3 minute . Nu 10 cum ati spus
#42 ionela08.04.2014,  10:33:22
Eu nu tin cu nimeni. Pacat ca vor creste fara tata baietii lor. Dar eu sunt de parere ca Robi si toata gasca lui de smecheri au vrut sa isi faca dreptate singuri. Daca omul ala a mers acolo de 2 ori vrand sa bata pe cineva de ce nu au chemat Politia ca aveau un scandalagiu? NU - au preferat sa-si arate puterile. Nu cred ca l-au rugat sa plece asa cum sustin toti pe acolo. L-au batut si apoi omul a vrut sa se razbune. Si la nervii aia omul nu s-a mai controlat. Repet nu tin cu nimeni. Dar puteau sa evite aceasta tragedie. Ati fost prea preocupati sa-l prindeti pe Barbuti in loc sa-l legati strans pe Claudiu. Aici duc smardoielile voastre si smecheriile! Condoleante familiei!
#43 Tot eu08.04.2014,  10:49:10
Eu cred ca Ionela are perfecta dreptate, in Vulcan nu exista decat ,, legea strazii,, fiecare isi face dreptate singur ( cu inca 7-8 tovarasi)sa arate lumii cine sunt ei si ca nu au frica de nimeni si de nimic.
#44 cetatean08.04.2014,  10:57:01
dupa razboi multi viteji se arata!!! daca ati lucra in unul din sistemele pe care le blamati vati lamuri si nati mai latra in necunostinta de cauza!
#45 MIRCEA ANDREI08.04.2014,  11:19:28
ANA DE CE COMENTEZI ? TE-A TRAS SI PE TINE RBY GRASU CU PIRETENII LUI ?IN FINE,ESTI O TAMPITA...PROBLEMA MAI ESTE LA POLITIA CARE NU PREA PATRULEAZA NOAPTEA.DE CE? PAREREA MEA ESTE URMATOARE....PAI DE UNDE PLM## COMBUSTIBIL LA MASINI,CAND ZIUA,POLITIA LOCALA FACE PE TAXI - UL CU ANGAJATII PRIMARIEI,DOAMNELE SCARBOASE,LA CUMPARATURI,ACASA,LA PLIMBARE,ETC. HAI PA
#46 m08.04.2014,  17:11:38
Imi pare sincer rau pt Robi...dar chiar suferea sa isi faca singur dreptate, avea impresia ca totul se rezolva cu pumnul si ca e smecher ca are bani. Vorbesc in cunostinta de cauza! Se poate intreba si politia din Petrosani la cate scandaluri a mai fost partas el si gasca lui de tuciurii!
#47 Tot eu08.04.2014,  22:31:03
Nu era singurul care suferea de grandomanie, ca sa fim seriosi ca toti cei implicati nu erau niste sfinti se stie bine ca or fost implicati in tot felul de altercatii, ca aveau un anturaj vicios si isi faceau dreptatea cu pumnii.
#48 lali 08.04.2014,  22:47:42
camatari gasti mafie rusine politiei din vulcan care nu vede
#49 jony09.04.2014,  01:08:42
Egal ce a fi fost barbuti barbosii aseamana numele .pe un criminal trebe sa fie pedebsit cu aseasi fapta .roby si familiea lui. Sunt prietenii buni de ai mei .iar clanu barbosilor a terebui eliminat din vulcani si dupa mi.ne roby multi prieteni are chiar daca nu mai este intre noi i.Dumnezeu sa l odineasca in pace si liniste .si prietenii lui se va razbuna cu mare siguranta pe cei care lau ucis.pe roby.si se va razbuna pe familiea neamu lui cel care a facut crima .barbosilor nu ne este frica de voi sa va ea dracu de criminali
#50 jony09.04.2014,  01:29:09
Ila primaru este corupt cand vede banii i tremura barbia si ochii i fac ca la broasca .da nu est ein strare sa faca ordina in vulcan .in ca barbosii sunt cumoscuti sa faca crime si din astea .cu criminalu trebe facut ce a facut el cu roby .lume trezire t La dracu cu primau ca nui de treaba da til jos intrun or as trebe ordina si disciplina nu criminali ,primari corupti ,si politie care au frica de umbra lor propie .dupa ce omu da posibilitatevla ciobanime sa se distreze il mai si oamara .cea mai mare rusine pt orasu vulcan .jios cu. Primaru sa vina altu cu autoriati sa faca ordina . a
#51 ASLY09.04.2014,  13:46:09
aceeasi parerea # 27
#52 Generalu din Lupeni09.04.2014,  14:56:45
cand u mai ajuns frate si sclavii de nepoti a lui barbosii dan vulcan asa da smardoi... bai nepotilor de la vulcan care sunteti,hai frate la lupeni la club la mangu sa va dea tata nimurugu si cu generalu si cu pisha dan barbateni la toti frate smardoiala, bai sclavilor de barbosi, sunteti niste saraci mah, naveti bani da o tigara frate, ce femei aveti voi pe dincolo mah numa somaleze dalea moarte de foame din dalas
#53 anonim09.04.2014,  15:33:12
ce aveti ma cu barbosii? barbuti nu are nici o legatura cu neamu`barbosilor, vorbiti si voi ca sa va aflati in treaba, mai bine inainte sa va dati cu parerea mai interesati`va si voi putin.......
#54 Elena 09.04.2014,  15:50:36
De cind este ile [ ilegalul ] primar a innecat Vulcanul in rahat si la propriu si la figurat .... Astia sint sustinatorii si votantii lui .... pt. ca oamenii cinstiti NU i-l pot vota pe jegosul ile care incerca sa se dea si el victima la tv . pt. cum i s-a incendiat lui masina aia cumparata cu banii munciti din greu, de parca poti compara moartea unor oameni cu o masina chiar daca era a lui ile .... Militia Vulcan ce sa faca si ei ???? Betii in sediul politiei in timpul serviciului , stie el comandantul ... DUPA ce mai falsifica cite o semnatura a unora ,sau coabiteaza bine cu FALSIFICATORUL de semnaturi ....Astia conduc Vulcanul niste jegosi ordinari ... ile jegule las esti LA FEL DE VINOVAT ca si criminalul ala numai ca sa te voteze pe tine stii tu cum ai aranjat voturile cu acelasi jegos sugila care spera sa fie citi manager dupa atita efort cit a depus sa o suga pe destrabalata de a. stoica si pe copii ei deviati ... Voi ordinarilor sinteti criminalii ADEVARATI .
#55 jony09.04.2014,  17:52:02
Iila la darcu cu tine natia mati de jegos corupt. Cati banii (euro va dat si ala ..cand nepoata sa a dat cu masina peste omu ala pe trotoar .cat va platit manelistu guta ca nepoata lui sa nu fi inchiza asta primmaru si sefu politiei stii ..ila esti un cacat de primar iti place in morti mati sa vezi ce se intampla in oras vulcan esti si tu la fel un criminal sa te gandesti la roby si sa il ai pe. Constinta.barbuti criminalu ala sa vada familia cum moare incet chinuiti .asta sa ti fie rasplata ticalosule .
#56 jonyi09.04.2014,  18:13:09
Ila este un primar fara. Interess un corupt ca si politita.cat va dat primare. N.guta la accidentu cu nepoata sa de adat. Cu masina in barbatu ala de la omorat .cati euro va dat sa scape nevinovata?primare este obligatia ta sa ai grija devoras sa fie siguranta. Disciplina nu golnaii si crime sa se ea viata la 2 baieti tinerii care aveau viata lor inca in fata .familiea lorveste sigur diatrrusa copii ramasi fara tata m nu tie rusine ila primaru. ?
#57 Idioti09.04.2014,  22:33:20
Fratilor reveniti-va.Nu conteaza cu ce se ocupau acesti baieti,e treaba lor ce faceau si cum le veneau banii....Vulcanul este un oras fara caini,fara perspective....si toate pornesc de la coducere,suntem condusi de un om care isi castiga locul in primarie prin diverse metode,inchide gura oamenilor cu tot felul de sarbatori organizate si bineinteles omul prost pune botul si vai ce bun e domnul primar..doar ca in spatele acestui om se ascunde o mare mafie.A schimbat fata orasului...CORECT..tot respectul.Dar degeaba arata orasul cum arata dar ne confruntam cu astfel de probleme...Pentru un pumn de bani primarul a inchis ochii in fata multor infractori,contrabandisti,oameni publici,etc..Citisem un comentariu mai sus "Si ce vroiati ma sa faca politia .. sa ii omoare si pe ei ? daca tigani se omoara intre ei ca prosti ?"..pai bai oligofrenule politia are scoala sa se apere...Doar ca si in sistemul politiei de la vulcan e o nebunie totala...toti dobitocii care nu au luat la alte scoli au facut scoala de subofiteri..de ce?raspunsul e simplu :"sa apar oamenii"...intrebarea este care oameni sa ii apere..cat timp ei stau in ghereta aia ce se cheama Sectie de Politie si pe strada se omoara ca in codru..Cu siguranta exista si oameni cu demnitate in politie dar majoritatea nu au ce cauta acolo..si nu mare mi-a fost mirarea cand un cretin din politie isi ducea prietena acasa,ca nu cumva sa ii ia cineva panarama...bineinteles cu masina politiei si bineinteles pe banii nostri,ai platitorilor de taxe si impozite..ca sa numai spun de asa zisa Politie Comunitara care este degeaba...sunt niste sclavi ai primariei care pierd vremea degeaba...scuzati-ma da nu este nici o diferenta intre politie si cei care matura strada...la fel de indiferenti de ceea ce se intampla in oras(sau poate ca aia ce matura strada au mai multa bunatate decat cretinii din politie)...Iar in concluzie:Domnule primar,tu impreuna cu toata conducerea si politia a-ti putea sa va dati demisia..nu folositi la NIMIC..ori cu voi ori fara voi tot aia e..dar mai bine fara voi ca asa numai avem de ce sa contribuim cu atatea bani la buget...ai ceva ani la primarie si deja lumea a inceput sa te cunoasca asa ca abia astept urmatoarele alegeri..LASA-NE LASA-NE!!!
#58 jony09.04.2014,  23:23:54
Sa puna pe p .. lu mama sa roby si familiea lui a avut destul nec az in urma accidentului .iar el a stat zii noapte la spital langa iubita lui sau zbatut pt ea foarte mult. Si un c Cacat de criminal bagabont sa i stearga viata cine ia dat dreptu asta sa omoara persoane ????voi promite ca pt fapta asta va plati si va plati cu varf si indesat bitangu ala inputit. Sa moara tiot neamu lui. Exsact asa cum i a omorat pe roby si pe prietenu lui .primaru sa isi dea demisea cacatu ala. Nu e. Bun de nimica. L
#59 jony09.04.2014,  23:35:06
Nu trebe asteptat pana lla,alegerii acum trebe dat jos cacatu ala .cum trebe sa moara lumea prima data .pe urma multi eroi sunt Criminalu care la omorat pe prietenu meu roby .criminale vei plati cu varf si indesat cu toata familia mati sa va,ea,dracu de nebunii. Barbosii sa se muta din vulcani afat cu criminali din orasu vilcan safara cu iei din oras cu pietri trebe dati dupa iei fuguritii
#60 jony09.04.2014,  23:42:22
Roby dumnezeu sa ti ierte pacatele si sa te odinheasca in pace. Dar el va platii. Rau de tot pt ce tia facut. Ai prieten care traiesc si care i va da ce merita .
#61 jony10.04.2014,  00:31:02
fereasca dumnezeu dragutu sa pun mana pe criminalu barbuti .
#62 anonim10.04.2014,  05:44:47
mai termin`o ma cu amenintarile ca familia lui nu are nici o treaba cu ceea ce s-a intamplat,nu l-au trimis ei sa faca ce o facut si nici el nu facea asta daca nu era provocat de niste prosti ca voi...dar asa e aici in vulcan,toti va dati smecheri si suferiti de prea multa mandrie!
#63 vulcanean10.04.2014,  07:32:48
As vrea sa se auda pentru toata lumea .Cine are raspunderea sa le dea autorizatii de functionare de ce le da dreptul sa functioneze NONSTOP mai ales in locuri retrase cum e casa de la Mina P arosni Oameni buni vedeti inca odata cam cate probleme se intampl a Politia nu e straina de aceste lucruri .Dar cum spunea cineva lupii latra ursul merge ,sa speram ca nu v a mai fi asa.
#64 jony10.04.2014,  14:10:35
Declaram razbunare si razboi lu criminalu din vulcan care ia omorat pe claudiu si p e roby
#65 ion10.04.2014,  17:54:56
bine zici anonim .... daca ei nu cautau sa-si faca dreptate singuri nu se ajungea la asa ceva..... si jony ce vina are familia lui barbuti? sau tu jony crezi ca barbuti chiar a vrut sa-i omoare? un criminal e ala care omoara treaz si nui amenintat de nimeni... inca o data familia lui nu are nici o vina
#66 anonim10.04.2014,  18:53:55
multumesc ion,ei trebuia sa sesize politia de la prima cearta din club,cel putin asa mi se parea mie normal,si inca ceva,daca barbuti nu avea acel cutit la el,el era in ziua de azi poate in groapa......dar normal ca ei se cred niste smecheri,care nu sunt!nu trebuie sa ai bani sau sa fii prea facut pentru a fi smecher....................in fine,are vina lui si barbuti,nu zic ca nu!dar daca ei nu il provocau el nu se mai intorcea pentru a face ceea ce a facut!....
#67 jony11.04.2014,  08:04:34
Un patron are dreptu sa scoata persoane ne placute din localu lui.Da ce morti lu mama sa cauta cosmin barbuti cu cutitu si teava la el inseamna ca el a avut gandu asta si le ea viata un om normal nu face asa ceva ok. Declaram c an evom razbuna pe el si pe familiea lui .doar o batuta de stau toti la sptal. Vreo cateva saptamani bune .
#68 ghita 11.04.2014,  12:00:59
ma da cine erau aia 2 care au murit am anteles ca unul era un mare PORK care se folosea de banii lu nevastasa care saraca era an carucior paralizata ,,, nu la mai rabdat dumnezeu :)):)))
#69 anonim11.04.2014,  12:11:29
auzi pretenas,stai tu linistit ca si cosmin are preteni,si nu preteni cum i-ati fost voi la decedati,adica numai dupa banii lor si sa va dea de baut:-j,are preteni adevarati care sunt si au fost langa el si la bine,si la rau.......... ti-am zis sa o termini cu amenintarile asta de prost gust si sa iti vezi de treaba si de viitorul tau!ca dumnezeu are grija de toata lumea,...
#70 ion11.04.2014,  18:06:34
jony unde erai cand sa intamplat scandalul ...da ca patron ai dreptul sa dai pe cine vrei afara din local ...dar bataia si restul nu sau petrecut in bar ci la o distanta destul de mare deci ce cautau ei acolo....sau dus acolo sa-l bata pe barbuti ,,tu jony ce ai fi facut in locul lui daca aveai un cutit? iti zic eu te aparai dadeai cu cutitul in cine nimereai numai sa scapi ....asa zisi prieteni a lui roby ce faceau cand el si claudiu erau pe jos taiati? il bateau pe barbuti ..au vazut prea tarziu e si vina lor.... d-zeu s-ai ierte
#71 pca11.04.2014,  23:50:57
fratilor luati aminte credeti ca daca aveti bani sunteti si tari?smecheria se plateste daca ai bani ai si dusmani asa ca nu mai condamnati criminalul ca daca nu era anjosit nu esea asa asa ca si voi ati fi procedat la fel daca ati fi atacati de mai multi indivizi
#72 jony13.04.2014,  11:06:34
Ma pis pe prieteni lu cosmin si pe tot neamu lui unde am fost eu inca sunt plecat din tara nu am fost in. Vulcan in noaptea aia si daca chiar vreti sa stiti . Cosmin este un bitang prost ce prieteni are el copii de 23 de ani betivi si criminal cand o sa vin vin cu trupa mea de mascati si atuncea sa vedem ce prieten are.
#73 jony13.04.2014,  11:26:46
Ghita simplu roby patronu barului este un baiat simplu din familie buna .iar din pacat in2. Ani in uruma sau intors din romania sper casa in germania l 200 de km sa ajung a intrat unu cu masina in iei fratele lu tata lui a decedat pe loc .prietena si bunica lui au stat in spate si el la fel .fata a stat multa vreme la spital iaica in germania el a stat dupa ce sa facut bine a stat langa. Ea zii si noapte si a avut multa grija de ea .iara clar asigurarea a platit o gramada de banii .iar ciobanii din romania. Habar nu au cum este in germania .si ca fiecare na daca a dat de banii normal ca a incercat sa faca ceva bravo lui Eu find prieten bun cu el din inainte s ase intample asta .si dac a facut baru ala. Si a dat posibilitate la oamenii sa aiba un local de distractie a facut de buna voie .normal iim momentu respectiv ca sefu barului atuomat are. dreptul si obligatie sa faca ordina in local .poate da afara persoane nr placute care deranjeaza. Dar ve cauta cosmin cu cutitu de vanatoare la el. Un cutit de asemenea este declarat ca arma .pt cei care nu au habar si prosti care vb aiurea sunt probail cei care au patru clase ca trenu .
#74 jony13.04.2014,  11:48:57
Pt pca.mai nu vb prosti ca voi nu aveti habar de viata .si ce faceam eu in locu lu cosmin simplu imi cautam un alt local si mergeam acolo pt ca ori unde asi merge ca client sunt primit patronii se bucura. Si ce mai faceam eu simplu nu dau cu cutitu sa arma iau doi sau trei martorii mergand la politie si. Tot iei im plateau daune. Da ciobani. nu pot gand ea nu poate gandi un smecher destept asta face .eu picau dadeau banii si eu pe bani lor ma distram .asa ca nu. Vorbiti ca sunt unu smecheri da smecheri prostii de dau in gropiii......iar un apel la primau si colegii de la politie faceti contrale. Gasiti cutite sau obiecte care suntsupsi si declarati ca arma luati masurii .iar la un scandal direct pe iei cu pulanu fara drept de apel faceti ordina fara mila si fara tinand cont ca este copilu nu stiu lu cine eu lucrez la trup speicala de interventii in germania .aica nu tinem cont cine este .est eun scandal intro discoteca si obligatoriu trebe sa intrevinem casuntem chemati dracu este a lor .fara mila si fara discutii.
#75 George01.07.2014,  22:42:24
Atata comentati toti fara sa stiti!Nu doresc nimanui moartea,dar criminalu pentru ce a facut merita impuscat sau mai rau...Vorbiti de Robi ca era un PORK si ca se folosea de banii lui nevasta..daca nu ati ajuns sa il cunoasteti cu adevarat si sa vedeti ce fel de om era nu mai comentati degeba..Sa va ierte Dumnezeu dragii mei!Ne lipsiti foarte mult :(
#76 eu04.12.2014,  23:28:29
04.12.2014Ora estimata: 09:00 Complet: C10 - Apel NCPP Tip solutie: Agravarea pedepsei Solutia pe scurt: admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi părţile civile Otescu Emilia Violeta şi Dimieru Rodica Floarea – în nume propriu şi în calitate de reprezentant legal al minorei Dimieru Alice Maria împotriva sentinţei penale nr. 366/8.10.2014 pronunţată de Tribunalul Hunedoara – Secţia penală în dosarul nr. 2453/97/2014 şi în consecinţă: Desfiinţează sentinţa penală atacată numai sub aspectul individualizării judiciare a pedepsei principale aplicate inculpatului Bărbuţi Cosmin, a cuantumului daunelor morale acordate părţilor civile Otescu Emilia Violeta şi Dimieru Rodica Floarea – în nume propriu şi în calitate de reprezentant legal al minorei Dimieru Alice Maria şi sub aspectul laturii civile vizând despăgubirile civile în ce-l priveşte pe minorul Blaj Lucas şi, procedând la o nouă judecată a cauzei în aceste limite: Majorează pedeapsa principală la care a fost condamnat inculpatul Bărbuţi Cosmin de la 20 ani închisoare la 24 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat prev. de art. 188 al. 1 C.p., art. 189 al. 1 lit. f C.p. Majorează cuantumul daunelor morale acordate părţilor civile Otescu Emilia Violeta şi Dimieru Rodica Floarea – în nume propriu şi în calitate de reprezentant legal al minorei Dimieru Alice Maria şi obligă inculpatul la plata acestor sume, după cum urmează: - pentru partea civilă Otescu Emilia Violeta: de la 20.000 lei, la 100.000 lei; - pentru partea civilă Dimieru Rodica Floarea – în nume propriu, de la suma de 15.000 lei la suma de 100.000 lei - pentru partea civilă Dimieru Rodica Floarea - în calitate de reprezentant legal al minorei Dimieru Alice Maria, de la suma de 10.000 lei, la suma de 50.000 lei. În baza art. 19 al. 3 C.p.p. obligă pe inculpatul Bărbuţi Cosmin să plătească părţii civile minore Blaj Lucas Alexandru suma de 50.000 lei cu titlu de daune morale precum şi o prestaţie periodică lunară în cuantum de 750 lei începând cu data de 6.04.2014 şi până la majoratul minorului. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale atacate în măsura în care nu contravin prezentei decizii. Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Bărbuţi Cosmin împotriva aceleiaşi sentinţe penale. Deduce din pedeapsa aplicată inculpatului Bărbuţi Cosmin perioada reţinerii şi arestului preventiv, începând cu data de 6.04.2014 şi până la data de 4.12.2014. Obligă pe inculpatul Bărbuţi Cosmin să plătească statului suma de 450 lei cu titlu cheltuieli judiciare în apel. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat, în sumă de 50 lei, precum şi onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru părţile civile minore Dimieru Alice Maria şi Blaj Lucas Alexandru, în sumă totală de 300 lei, se vor avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 4.12.2014. 


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

Pe aceeasi tema
Statul la taclale lângă cazanul de ţuică poate deveni mortal atunci când oamenii întrec măsura. Pentru un s[..]
04.01.2015, 19:49   |    0 comentarii
Marţi, după ce a fost privegheat la capela „Ultimul Popas” din Vulcan, Claudiu Blaj, victima mârşavei crime p[..]
08.04.2014, 19:25   |    0 comentarii

Motivul crimei pare să fi fost gelozia, a fost prima concluzie a anchetatorilor sosiţi să investigheze fapta penală petrecută &[..]

16.02.2014, 21:08   |    1 comentarii
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter