09.05.2017,  17:29:59 | 0 comentarii | 1127 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Petroşani / Dorel „atacă” şi pe Şt. O. Iosif
de Corneliu BRAN
Sunt câte unii care doresc să facă un lucru bun, ideea fiind de cele mai multe ori foarte bună, dar, din neprofesionalism şi neatenţie, prostie, superficialitate sau doar din cauze de ei ştiute, totul le iese pe dos, stricând totodată şi ce a fost bun şi la locul lui. Despre un astfel de caz e vorba mai la vale.
 
Luni, 8 mai, am fost solicitaţi pentru a doua oară de Ionel Gavriş să mergem pe strada Şt. O. Iosif să vedem „cum au lăsat unii lucrarea de susţinere a dealului de la cimitir de lângă o baterie de garaje”. „Este revoltător cum de săptămâni, dinainte de Paşti, acolo ba se lucrează, ba se stă, timp în care tot pământul vine pe strada destul de proaspăt asfaltată, ba chiar s-a trasat şi linia pe stradă. Tot noroiul se întinde pe stradă, au fost şi bolovani mai demult, ce să zic, o prostie ce se întâmplă fără ca nimeni să se sesizeze. Cum se zice, unii lucrează cu spor, recte primăria, alţii strică ce au făcut ceilalţi! Dar ştiţi ce e culmea? La lucrare am văzut acum ceva vreme şi maşini şi oameni de la primărie! Oare nimănui nu-i mai pasă? Doamne, în ce oraş şi în ce lume trăim?”, a concluzionat petroşeneanul.
Într-adevăr, aproape pe un sfert de drum, pe o porţiune de câţiva metri era din nou căzut pământ. Nicio bandă cu avertizare cu „Atenţie se lucrează!” nu delimita zona, iar pe-acolo nici urmă de lucrător sau proprietar de garaje care să confirme că se mai lucrează sau nu. Ca pe un teritoriu al nimănui, şantierul improvizat stătea falnic, iar pe drum câteva roabe bune de pământ, căzut de pe deal în urma ploilor recente, probabil, stătea răsfirat şi impunător pe o lucrare destul de nouă a primăriei şi pe un drum destul de circulat în respectivul cartier.
Daniel Vişan, directorul executiv al DADPP din cadrul primăriei, ne-a declarat: „Nu, nu e lucrarea noastră, asta vă pot spune. Într-adevăr, e drept că l-am ajutat pe posesorul garajului de-acolo cu câteva utilaje şi maşini la lucrarea de susţinere a dealului de lângă cimitir. Dar nu noi efectuăm lucrarea! Să fie clar! Bine că mi-aţi spus, o să iau legătura cu cei de la mediu şi cu alţi factori din primărie ce răspund de aceste lucruri să meargă pe teren şi să avertizeze pe cei ce fac acea lucrare, respectiv pe proprietarul acelui garaj, urmând ca după aceea, dacă nu se conformează, să se aplice amenzi, conform legislaţiei în vigoare”, a declarat, pentru ZVJ, Daniel Vişan.
După cum se vede, „Doreii” lucrează peste tot, inclusiv în  zona noastră.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Publicitate
Newsletter