17.09.2013,  01:24:03 | 0 comentarii | 4021 vizualizari
De la PP-DD adunate şi iar la popor date
de Corneliu BRAN
Dacă în numărul de ieri v-am relatat despre întâlnirea dintre cei peste 450 de reprezentanţi ai Partidului Poporului Dan Diaconescu din organizaţiile locale, municipale şi judeţene cu reprezentaţi ai forului de conducere a partidului de la nivel central, acţiune desfăşurată sâmbătă, 14 septembrie, la Teatrul I.D.Sîrbu, astăzi vă prezentăm câte ceva din cele declarate pentru ZVJ, în mini-interviurile luate înainte de intrarea dumnealor în sală.
 
Simona Man, preşedintele PP-DD: 
- Aţi mai fost în Valea Jiului?
- Da, cea mai importantă dată când am fost aici a fost înainte de alegerile locale. De atunci am mai fost de câteva ori în Valea Jiului. 
- Acum, cu ce ocazie?
- Acum suntem într-o nouă etapă a programului nostru, şi anume aceea de reevaluare a tuturor organizaţiilor judeţene, aceasta fiind a XXVI-a organizaţie judeţeană cu care ne întâlnim astăzi, înainte de Hunedoara, dimineaţă, noi poposind la organizaţia judeţeană Gorj.
- Partidul trece printr-o perioadă de restructurare, aţi mai avut oameni care au plecat, nu ştim dacă aţi avut şi oameni care au venit în partid.
- Am avut, într-adevăr, parlamentari. Mă gândesc că la dânşii a fost referirea. Noi am obţinut 68 de mandate la alegerile parlamentare, aşa cum îi place şi domnului secretar general al partidului nostru să spună, azi avem 68 minus 19 plus 2… Adică au plecat 19 şi au venit doi. Avem în momentul acesta doi senatori noi la grupul din Senat.
 
Daniela Mincă, deputat PP-DD
- Cum vedeţi Valea Jiului, doamna deputat?
- Cum s-o văd, îţi vine să plângi… Pentru că venim de la Tg.Jiu iar pe Defileul Jiului se lucrează şi se trece foarte greu. Am văzut pe drum, aici în oraş, foarte mulţi oameni trişti şi săraci, mai săraci parcă decât la Botoşani, de unde vin şi unde am candidat la alegeri. Ştiam de judeţul Hunedoara că e unul dintre judeţele puternic industrializate ale ţării, dar se pare că asta a fost cândva, acum realitatea e alta, de asta şi atâţi oameni săraci şi supăraţi.
- Astăzi credeţi că oamenii din sală vor lua legătura cu dumneavoastră, vă vor spune păsurile? Credeţi că veţi comunica bine cu ei?
- Noi suntem un partid al poporului, al oamenilor simpli, după cum vedeţi noi suntem printre oameni, comunicăm permanent cu ei şi nu ne este frică să stăm între oameni, cum altor politicieni le este frică. Să ştiţi că nu avem vacanţă şi n-am avut vacanţă… Am mers toată vara să stăm de vorbă cu cei din organizaţiile judeţene, nu ne-am dus nici în insule exotice şi nici să facem plajă, ci am mers din judeţ în judeţ cu doamna preşedinte Simona Allice Man şi cu domnul secretar Neagu. Am bătut ţara în lung şi în lat şi o s-o colindăm în continuare, tocmai pentru a sta de vorbă cu oamenii, de a le afla problemele. După ce Dan Diaconescu redeschide OTV-ul, în această toamnă, vom porni din nou caravana şi cu dumnealui.
- Se pare că este un plan cu bătaie lungă, vin în 2014 alegerile europarlamentare şi apoi cele prezidenţiale… Nu e cam repede să intraţi în campanie electorală?
- Nu e o campanie electorală, e ceea ce trebuie să facem, să stăm de vorbă cu oamenii, că de aceea ne-au ales, ca să aibă la cine să-şi spună pro­ble­mele. Dacă alţii nu fac, treaba lor, noi aşa vom proceda întotdeauna. Şi răutăcioşii pot să spună campanie electorală dacă vor… Da, e cu bătaie lungă pentru că ne-am propus procente bune la alegerile parla­mentare, undeva spre 20%, dacă se poate şi peste, şi pe Dan Diaconescu viitorul preşedinte al României.
 
Sorin Ovidiu Bălan
- Domnule Bălan, din nou în Valea Jiului… 
- Din nou a suta oară în Valea Jiului… Sper că de data asta să fie cartofi prăjiţi bine făcuţi… Totdeauna vin cu plăcere în Valea Jiului, am foarte multe cunoştinţe aici, inclusiv din presă. 
- Aţi venit să adunaţi corupţi?
- Dacă ar fi să adunăm corupţii s-ar goli exploatările miniere şi compania asta. Dar cred c-o s-o facem şi pe asta imediat ce vom fi la guvernare.
- Aţi deschis discuţia de minerit. Cum îl vedeţi azi?
- Despre minerit Haralambie Vochiţoiu poate să vă spună mult mai mult decât mine, mai ales că am depăşit vârsta de a coborî în mină. Dar, să devin serios, spun apăsat că trebuie să se ia măsurile cele mai bune, astfel ca mineritul să continue, pe baze solide, aşa cum ar fi trebuit să se facă asta demult. Minerii sunt nişte oameni excepţionali, nişte oameni puternici şi cred că a-ţi bate joc de nişte oameni care pleacă de-acasă şi nu ştiu dacă se mai întorc la soţii, mame şi copii este o mare porcărie. Valea Jiului trebuie să-şi revină, nu să fie, cum a devenit, Jalea Viului.
- Cum comentaţi, într-o frază, politica românească?
- Păi, nu vedeţi ce se întâmplă?! Cum să comentez… „minunată”… o politică originală, cum numai noi, românii, ştim s-o facem… Păcat de ţara asta!

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 4 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Pe aceeasi tema
La alegerile din 2012, Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) era pe val. De exemplu, Valea Jiului a dat un senator PP-DD şi u[..]
19.04.2015, 21:14   |    1 comentarii
La mijlocul săptămânii trecute, în organizaţia PSD Vulcan a venit un consilier local care, până în mom[..]
12.10.2014, 19:44   |    3 comentarii

Rămaşi fără cel care, până acum circa o lună, avea în mână volanul organizaţiei Vulcan a PP-DD, cei c&acir[..]

23.03.2014, 19:02   |    2 comentarii

După ce, în 12 februarie, Gabriel Marinescu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei vulcănene a PP-DD[..]

17.02.2014, 19:20   |    0 comentarii
- - -
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Cataloage promoţionale 2024
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Cataloage promoţionale 2024


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter